måndag 12 oktober 2009

Jobb och fotbollstankar

Ambassadveckan var trevlig, men nu får man landa i vardagen igen.
Håller på med ett reportage om stambyte och räknar med att ha det klart på torsdag.
Därefter ska jag skriva tre reserelaterade snuttar åt en branschtidning. Alla tre smågrejorna kommer att handla om Finland.
Såg i DN i morse att sportkrönikören tyckte att Svennis och Pia Sundhage borde bli nya förbundskaptener för fotbollslandslaget. Ett mycket intressant förslag, men tyvärr så är väl de styrande inom herrfotbollen alldeles för inskränkta för att kunna tänka sig en kvinna på en så pass framskjuten position. Svennis kunskaper är ju väldokumenterade och Sundhage har gjort ett bra jobb med USA: s damlag. De borde kunna skapa framgång för de blågula gubbarna.

2 kommentarer:

Flunkbuster sa...

Stambyte!!!
Där finns det många oseriösa aktörer och arbetsmetoder att skriva om.
Vilket delikat ämne! Väntar med spänning på det reportaget.
Vilken tidning?
Sundhage kan fortsätta med det hon håller på med tycker jag, skulle just se ut med henne som förbundskapten...det är väl gott om "fjollor" ändå i det svenska landslaget...nä in med Peter Antoine istället så det blir lite drag på bänken och i eftersnacket.

LJ Media sa...

Det kommer mest handla om hur man går till väga med upphandling och vad det innebär för de boende medan jobbet pågår. Men nog fan finns det många oseriösa i branschen.
Peter Antoine. Tjaaa, varför inte.