söndag 19 oktober 2008

Nöjd och mätt

Hej alla bloggvänner.
Jobbet i Upplands Väsby var kul och gav fler uppslag till nya knäck som jag ska ta itu med i morgon.
När jag kom hem, sent omsider kollade jag mailen och såg att jag är en av dem som får följa med flygbolaget KLM till Java i Indonesien. Ska bli skoj att ta en kopp kaffe på Java:-)
Har ägnat fredagen samt lördagen åt att slöa samt att skriva knäcket från i torsdags.
Tog även en prommis och hämtade 6,5 kilo nya visitkort. Nu har jag kort så det räcker ett tag.
I dag har jag varit lite mer aktiv. Hade tvättstugan så jag körde sisådär tio kilo tvätt, sorterade den och la in i rätt skåp samt i lådor. Sen blev det en prommis med Tore på en timme och tio minuter. Slet sedan lakanen ur slafen och la dem i soppåsen. De har gjort sitt, liksom. Bäddade med sprillans nya lakan som jag ser fram mot att inviga om en stund.
Fixade till en middag som blev lite väl tilltagen. 300 gram fläskytterfilé som jag stekte väl inpepprad. Fixade även hemgjord klyftpotatis samt stekta champinjoner som tillbehör innan jag ringlade bearnaisesås över anrättningen. Orkade inte äta upp allt, så några potatisar hamnade i soporna där de fick fint sällskap av lakanen.
I morgon kommer jag att väckas av mobilen. DHL ska komma med ett paket med okänt innehåll. Jag vann en quiz som System Edström hade på nätet. DHL ska leverera det jag har vunnit. Vad har jag vunnit? Ingen aning! Dessutom vill vår lokaltidning Mitt i Huddinge boka tid för intervju och fotosession med mig och Fadde. De ringde i fredags och ska återkomma i morgon. Har kollat av med Fadde och vi kommer att föreslå onsdag som en lämplig dag för dessa övningar. Funderar på att köra med jeansjacka och cowboyhatt för att knäcka hans ständiga mörka kostym, skjorta och slips nu när vi ska vara med på bild tillsammans. Gör jag rätt? Vad tycker ni?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför inte dra det hela till sin spets - ha backslick och rosa pikétröja med uppvikt krage. Och se allmänt blasé ut. Stekarstuket, liksom.

Pangbruden sa...

bitte har en poäng där.. men du passar nog bättre i cowboystuket..

Grattis till Java btw

LJ Media sa...

Farsan skickade ett mail där han varnade för cowboystuket. Han trodde inte att Huddingeborna tycker att man ska sticka ut för mycket men jag är ju karl för min hatt:-)
Vi får se hur jag gör. Men hatten är ju snyggare än en keps...
Bitte, rosa piké skulle jag aldrig använda. Lite för mycket Babsan, liksom. Har lite för lite hår för att kunna skaffa mig fläskkotlettfrisyr oxå. Kul att Pangis delar min uppfattning om stuk. Tack för grattis förresten!