söndag 14 september 2008

Fullt upp

Halloj alla.
Har just förberett mig inför nästa resa.
Sticker till Malmö i morgon för att göra ett jobb om en kille som lagar air conditions i bilar. Fortsätter sedan till Tyskland och är åter på torsdag afton. Sura SL erbjöd transport från Bromma Flygplats med tre byten. Hemresan skulle ta typ en och en halv timme. Som väl är så finns ju Jenny. Hon ställer upp och hämtar. Skönt!
Fredag eftermiddag är det releaseparty för boken. Sen ska jag hem och sova. Måste gå hemifrån klockan 3.25 på morgonen för att inte missa nästa flyg. Kommer att ta med en laptop till Tyskland och räknar med att ha tre färdigskrivna jobb med mig hem. Sen får man klura ut några nya bokprojekt. Har ett par idéer som jag ska dra med min förläggare. Nu lär jag inte hinna blogga på ett tag, men håll ut.
I will be back!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vaknade liiite för tidigt idag;-)3.25 - det är värre än min taxi som ska komma 3.45... Framför mig har jag flyg till Amsterdam, därefter till Nairobi. Där är det meningen att jag ska hamna vid19.40 i kväll. Sen är det ett grymt späckat program fram till torsdag kväll, då jag reser hemåt.
Har det jättekul på lanseringen!

Pangbruden sa...

Jag ska banne mig byta jobb och bli journalist.. så man får resa lite. hur kul är det att åka Örebro Hallsberg.. när man vet att vissa får åka till Tyskland, Belgien, Nairobi mm. :-)

LJ Media sa...

Faan Bitte, rena sovmorgonen alltså:-)
Ha så kul, i Kenya och hälsa Kalle Snabelhorn.
Pangis, välkommen i gänget om du känner för att börja skriva och resa. Men många känner sig kallade, så du kan räkna med knivskarp konkurrens och taskigt pröjs.

Pangbruden sa...

.. då är det nog bättre att jobba kommunalt och spara:-) Men ni verkar ha härligt krativa arbeten ni båda..

BTW saknar din blogg bitte..fortfarande! Bara så att du vet!

Thomas Possling sa...

Jo, det är många kallade, men få utvalda. Konkurrens finns, men knivskarp skulle jag inte vilja kalla den. Det är alldeles för många som skriver ruskigt dåligt. En god stilist behöver inte oroa sig och kan dessutom ta bra betalt. Det vet väl du som var en av mina dyraste (kan även läsas som käraste) frilansare.

Thomas Possling sa...

Vi har inget flyt med våra resor kom jag på. När du var i skåne var jag in Finland. Det lugnar kanske ner sig vad det lider och vår nya lya bjuder plats för gäster som vill njuta av kulturutbudet (pubarna), en garre på balkongen eller varför inte bara "tura". Det kan vara ett restips som ingen vill läsa om och då slipper du ju omaket med att skriva. På negativa bieffektlistan noteras då att du får pröjsa biljetten själv. Fast jag kan ju bjussa på utflykten också.

LJ Media sa...

Halloj Thomas.
Kul att få veta att man var så pass uppskattad så här i efterhand, men hade man vetat det då jag frilansade för din tidning hade man kanske, men bara kanske, triggat fakturorna ytterligare:-)
Hoppas verkligen att vi kan tajma in ett möte, antingen hos dig och Lillemor i Hbg eller hos mig i Kungliga Huddinge.
Att tura är kul. Jag har provat det en gång och det gav mersmak.
Men vi ger inte upp. Vi SKA ses. En schnitzel på Moldau kan ju kanske vara något?